|
 |
|
| Author |
Message |
egesay
Level 2

|
|
Post subject:
Boeing 737-800 Manchester United |
|
|
Uzun bir aradan sonra tekrar uçak modellerime geri dönebildim ve başlarkende ilk heves başlangıç fotoğraflarını çekmeyi unutmuşum şuan ekleyeceğim fotoğraflar çok iyi olmadı kanımca ama oda fotoğraf makinamın bir arkadaşımda olması ve benimde bunları cep telefonuyla çekmiş olmam.Model yine her zaman oldğu gibi Revell ancak yeni sürüm olan GoldbAIR olan ben bunu alırken acaba kalıptaki sorunlar çözülmüşmüdür diye düşünmüştüm ancak hayal kırıklığı oldu değişen hiçbirşey yok modelin şuan astarını attım ve sonrasında kanatları oturtmayı denedim yerine yine aynı şekilde oturmasında sıkıtnı var bu yüzden yine ufak bir tesviye gerekiyor.En kısa sürede modeli tamamlamak için elimden geleni yapıcam şimdilik modelin astarlanmış hali sizlerle=)
 _________________ ..::If it is not BOEING I'm not going::.. |
|
| Sun Apr 18, 2010 5:20 pm |
|
| |
| Author |
Message |
Tarık SOYLU
Level 3

|
|
Post subject:
|
|
|
montaj zorluğu arkadaki Apranax tan belli oluyor
iyi baş ağrısı yapmış anlaşılan...
evet revellin kalıbı değişmedi sadece decalleri değiştirip yeniden kutuluyorlar...
uçak ortaya çıkmış bile yavaştan gel güzel olsun ok? _________________ İnsanlara güleryüz decali üretilmiştir. Ama altına beyaz atmak lazım  |
|
| Sun Apr 18, 2010 10:27 pm |
|
| |
| Author |
Message |
Berk Oğuzülgen
Yönetici

|
|
Post subject:
|
|
|
| Kolay gelsin egesay. Umarım herşey pürüssüz ve istediğin gibi gider. Fotoğraflardan da öyle olduğu görünüyor |
|
| Mon Apr 19, 2010 12:31 pm |
|
| |
| Author |
Message |
egesay
Level 2

|
|
Post subject:
|
|
|
uzun bir aradan sonra modeli bitirme aşamasına geldim şimdilk yaptığım kısımları sizlere sunuyorum.işin aslı decaller çok uğraştırdı beni bazı noktalarda uymuyordum ayarlamaya çalştım ama tabiki hataları oldu sizlerde gördüğünüz hataları benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum 
 _________________ ..::If it is not BOEING I'm not going::.. |
|
| Sun May 09, 2010 11:31 pm |
|
| |
| Author |
Message |
Tarık SOYLU
Level 3

|
|
Post subject:
|
|
|
benim yaptığımdan daha güzel oluyor... decali parça parça apman işini dahada kolaylaştırmıştır.. _________________ İnsanlara güleryüz decali üretilmiştir. Ama altına beyaz atmak lazım  |
|
| Fri May 14, 2010 10:38 pm |
|
| |
| Author |
Message |
egesay
Level 2

|
|
Post subject:
|
|
|
saol Tarık abi güzel yorumun için ama okadar değilim hala=) bitirdim modeli bakalım beğenicekmisiniz =) _________________ ..::If it is not BOEING I'm not going::.. |
|
| Mon May 17, 2010 12:32 am |
|
| |
|
|
|
 |
Page 1 of 1 |
|
| |
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|
 |