|
| Author |
Message |
egesay
Level 2

|
|
Post subject:
THY MANCHESTER UNITED 737-800 |
|
|
Uzun süre sonunda modeli tamamladım bazı hataları oldu ama elimden geldiğince yapmaya çalıştım decaller için Tarık abiye tekrardan teşekkür ederim. Sizler bana burda gördüğünüz hataları sölerseniz barcelona uçağını yaparken bunlara daha fazla dikkat ederim.Ha bide aklıma gelmişken bu modeli yapmayı düşünen arkadaşlara benden naciz bir öneri decali keserek parça parça yaparsanız daha rahat sonuca ulaşırsınız.
 _________________ ..::If it is not BOEING I'm not going::.. |
|
| Mon May 17, 2010 12:44 am |
|
| |
| Author |
Message |
Berk Oğuzülgen
Yönetici

|
|
Post subject:
|
|
|
Ellerine sağlık ege. Bence çok hoş bir model olmuş. Modeli nasıl ve ne ile boyadığını merak ettim.
Her modelde eksiklikler olur. Bence çalışmaların gün geçtikçe daha iyi oluyor.
Ön kokpit cam dekalinin açısında sorun var sadece. Bira yamauk yapıltırmıssın.
Ellerine sağlık yeniden. yeni modellerini bekliyoruz |
|
| Mon May 17, 2010 5:49 pm |
|
| |
| Author |
Message |
egesay
Level 2

|
|
Post subject:
|
|
|
berk hocam teşekkür ederim yorumların için bende sen söledikten sonra fark ettim evet biraz yamuk olmuş o kısmı =) modelleri şimdilik sprey boyayla boyuyorum ama kısmetse yazın okul bittikten sonra bir airbrush edincem bende. ayrıca sprey boya olarakta raykon markasını kullanıorum ve bence güzelde oluyo boyaları=) _________________ ..::If it is not BOEING I'm not going::.. |
|
| Mon May 17, 2010 11:34 pm |
|
| |
| Author |
Message |
Tarık SOYLU
Level 3

|
|
Post subject:
|
|
|
| Berk Oğuzülgen wrote: |
Bira yamauk yapıltırmıssın.
|
İngilltkere yaramış canın bira çektiyse ısmarlayayım...
Yahu millet nerede...
Ege bütün yoğunluğuna rağmen gömüldü bu modeli bitirdi. 2 kişi mi gördük.... hadi hareket biraz...
Ellerine sağlık EGE hakikaten benim yaptıklarımdan güzel oldu... _________________ İnsanlara güleryüz decali üretilmiştir. Ama altına beyaz atmak lazım  |
|
| Wed Jun 09, 2010 11:56 pm |
|
| |
| Author |
Message |
egesay
Level 2

|
|
Post subject:
|
|
|
Tarık abi teşekkür ederim güzel yorumun için onore oldum ama yani seninkinden iyi olduğunu çok düşünmüyorum daha çok yol kat etmem lazım bence ama beni çok mutlu ettin bu güzel yorumundan ötürü  _________________ ..::If it is not BOEING I'm not going::.. |
|
| Mon Jun 14, 2010 7:22 pm |
|
| |
|
|
|
 |
Page 1 of 1 |
|
| |
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|
 |